Beoordelingen van klanten voor Philips Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal

Philips Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal

Het Café Gaia-koffiezetapparaat zet uitstekende koffie en heeft een iconisch design. De thermische kan houdt het volledige aroma en de temperatuur ruim 2 uur* vast.
4,162
4,2
(142 beoordelingen) 142
Snapshot van scores openen
Opbouw beoordelingscijfer 142 beoordelingen
5 sterren
65
4 sterren
54
3 sterren
10
2 sterren
7
1 ster
6
122 van de 14087%klanten zouden dit product aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Beoordeling 1 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanHeerhugowaard, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Bevalt goed

Gepost op20 juni 2016
Het is al ons 3de 7546/20 koffiezetapparaat, een teken dat deze goed bevalt.
Voordelenkoffie blijft goed warm
Nadelengebruiksaanwijzing kan eenvoudiger
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 2 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanveldhoven
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

prima koffiezetter en ziet er ook nog eens mooi uit

Gepost op10 juni 2016
prima koffiezetter en ziet er ook nog eens mooi uit
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 3 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanHoofddorp, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

een mooi en zeer functioneel koffiezetapparaat

Gepost op22 mei 2016
makkelijk te bedienen, goed te onderhouden.
een fraai apparaat in de keuken.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 4 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanTilburg
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

In korte tijd een pima kopje koffie

Gepost op13 mei 2016
Een fijn koffiezetapparaat waarmee we zeer tevreden zijn
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 5 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanHoorn
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Bevalt uitstekend, lekkere koffie.

Gepost op27 april 2016
Nu twee weken in gebruik. Handig met de thermoskan, waarin de koffie een redelijke tijd goed op temperatuur blijft. Ook is het handig dat de kan op tafel gezet kan worden na het inschenken voor de volgende koffieronde.
Daarom vind ik het vreemd, dat in de gebruikershandleiding staat, dat tijdens het koffiezetten het onderste deel van het apparaat en de onderkant van de thermoskan heet worden. Dat slaat volgens mij nergens op.
Voordelengoede thermoskan
Nadeleninformatie gebruikershandleiding
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 6 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanPapendrecht
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Goed apparaat.

Gepost op23 maart 2016
Gemakkelijk te gebruiken, werkt snel en de koffie blijft goed op temperatuur.
Voordelenkoffie is goed op temperatuur en blijft dat ook.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 7 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanZeeland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Goed apparaat, voldoet aan de verwachtingen

Gepost op23 februari 2016
Behalve het schoonmaken van het filterhuis is het goed apparaat, zeker de automatische uitschakeling van het apparaat
Voordelenautomatische uitschakeling, thermoskanfunctie van de koffiepot
Nadelenschoonmaken filterhuis
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 8 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
van2461 Ter Aar, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

Goed apparaat met een minpuntje

Gepost op20 januari 2016
De eerste brachten we de volgende dag al terug naar de winkel omdat de koffie niet warm bleef. Een andere gekregen die we al een hele tijd in bezit hebben. De koffie blijft er goed heet in zonder smaakverlies. Alleen is het nu zo dat hij steeds na druppelt als je koffie inschenkt, het vervelende is dat die druppels op je tafel vallen.
Mijn tante heeft precies zo'n zelfde apparaat en ook hetzelfde probleem. Het probleem is niet de schenktuit maar de koffie komt ergens onder de rand vandaan en loopt ook langs de pot. We gebruiken nu de Senseo als we samen zijn en dit apparaat alleen nog beperkt tot verjaardagen vanwege de ergernis.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
2 / 5
2 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 9 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Het is een makkelijk bedienbaar apparaat

Gepost op11 juni 2015
Wij gebruiken al jaren een zelfde soort apparaat van Philips en vinden smaak van de koffie uitstekend.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 10 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanRotterdam, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Goed voor lekkere koffie

Gepost op14 mei 2015
Hiermee zet je lekkere koffie. Het apparaat is makkelijk te vullen. De koffie blijft lang warm en lekker in de kan en hij lekt niet bij het schenken.
Voordelenzet lekkere koffie, schenkt goed, koffie blijft lang lekker
Nadelengeen vulstreepje voor 2 kopjes
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 11 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanHouten
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
1 / 5
1 / 5

Super slecht!

Gepost op8 januari 2015
Wat een vreselijke miskoop! De koffie is na 10 niet warm meer.....zelfs de melkpoeder smelt dan niet meer.....moet eerst de thermoskan en m'n koffiekop goed voorverwarmen met heet water ,wil de koffie enigszins op temperatuur zijn.....sterke afrader ..NIET kopen !!!
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
1 / 5
1 / 5
Gebruiksgemak
1 / 5
1 / 5
Design
1 / 5
1 / 5
Reactie van PhilipsDoor Philips Webcare10 maart 2015
Beste Slecht40,

Wat vervelend om te horen. Uw opmerking is genoteerd en zal worden voorgelegd aan onze product specialist.

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...

In de bovenstaande link treft u eventuele oplossingen voor uw probleem. Mocht dit toch niet helpen, aarzelt u dan niet om conact op te nemen met onze Klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Philips Webcare
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 12 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanOss
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

goede warmhoudkan daardoor energiezuinig en dus ook veiliger

Gepost op9 december 2014
Een fijne koffiezetter die een lekker bakkie maakt. Handig dat de thermoskan mee gaat naar het gewenste vertrek waar je vertoeft.
De koffiezetter is snel genoeg gezet en schakelt zich elektrisch uit wat weer stroom bespaart t.o.v. een warmhoudplaatje. De schenktuit is goed gevormd en lekt niet tijdens het uitschenken. Natuurlijk lekt alle uitloop als je de tuit te schuin houd of de draaideksel niet geheel open zet. Het terug plaatsen van het vuldeksel is even een handigheidje waarbij je niet moet forceren want dan kan er een kunststof nokje afbreken (goed vergewissen voorkomt huilen). Schade en schande ik heb zelf eens de deksel gemold maar reserve deksel was voorradig niet duur en snel afgeleverd door Philips. Nu inmiddels 4 jaar in gebruik en werkt nog als een tierelier. Dagelijks in gebruik voor minimaal 2 kannen vol. Goed op tijd ontkalkt (hard water) met azijn en regulier onderhouden. Verder nog geen teleurstellingen mee gehad. Goed en degelijk apparaat als verwacht. Heb er nu zelfs een 2e dezelfde bij genomen maar is nog ongeopend (2014) voor bij extra veel gasten of als spaar. Wij houden van koffie we willen bedrijfszekerheid :-)
Voordelenzet lekkere koffie, goede roestvrij stalen thermoskan, temperatuur kan blijft lang goed behouden, handige stootvaste thermos kan, robuust design, prettige logische handgreep
Nadelenreservoir merkstreepjes lastig te ontwaren, plots uitschakelen alleen met stekker er uit, autom uitschakelaar ik mis een resetknop
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 13 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanPurmerend
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

een prima koffiezetapparaat

Gepost op21 november 2014
Wij hebben dit apparaat aangeschaft nadat we het espressoapparaat weg hebben gedaan, U zult begrijpen dat dit gewoon een noodoplossing was, maar we zijn erg tevreden met dit apparaat.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 14 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanSneek
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Prima koffiezetter

Gepost op20 november 2014
Uitstekend bakkie koffie,goed heet,eenvoudige uitvoering
Voordeleneenvoudig mooi design
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 15 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
3 / 5
3 / 5

in dubio

Gepost op7 oktober 2014
De koffie die hiermee te zetten is, is heerlijk. Echter: wij hadden er twee, een thuis en een op de werkplek van mijn vrouw. Beiden zijn na 2,5 - 3 jaar kapot. Het euvel in beide gevallen: een doorgeroest verwarmingselement waardoor er regelmatig water lekte, ook langs de elektrische unit. Wat mij betreft is deze korte levensduur niet echt voorbeeld van 'sustainable design', ik verwacht meer van een dergelijk duur apparaat van een gerenommeerd merk.
Voordelenheerlijke koffie
Nadelenkorte levensduur (max 3 jaar).
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 16 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanUtrechtse Heuvelrug, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Voldoet aan de verwachtingen

Gepost op29 november 2013
Zie de samenvatting hierboven.
Paar keer ondervonden, dat koffiezakjes naar binnen klapten waardoor (een deel van) de koffie a.h.w. te weinig werd afgetrokken en de totale kan bestond uit 'slappe bakkies'. Wij moesten erop oefenen, dat zakjes voldoende stevig in de trechter kwamen en bleven zítten.
Voordelengrote inhoud van de kan
Nadelenmen moet de kan wel flink op zijn kant houden bij, het schenken.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 17 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanHeemskerk, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Een prima koffiezetapparaat.

Gepost op5 november 2013
Dit is ons tweede koffiezetapparaat van Philips.
Het eerste apparaat hebben we 3 jaarkunnen gebruiken. Om onduidelijke reden konden we het apparaat niet meer aanzetten. Temperatuurregelaar stuk???
We hebben toch weer hetzelfde apparaat gekocht, want het gebruik is makkelijk en de koffie is en blijft goed op temperatuur. Hopelijk gaat dit koffiezetapparaat langer mee!
Voordelenmakkelijk te bedienen., temperatuur blijft goed., prima koffiesmaak
Nadeleneeen beetje te gauw defect!
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 18 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanOost-Souburg
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-3 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Fijn koffiezetapparaat, met prima thermoskan.

Gepost op14 september 2013
Pluspunten:
Fijn koffiezet apparaat,
zet ik korte tijd lekkere hete koffie
kan drupt niet
goede thermoskan
Voordelenkoffie blijft lang warm
Nadelenmaakt veel lawaai
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 19 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanrotterdam
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

goede eigenschappen

Gepost op12 september 2013
handig apparaat .
Koffie is goed heet en blijft lang warm.
Het formaat is goed, neemt weinig ruimte in.
Voordelengoede maat
Nadelengeen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 20 voor Philips Café Gaia Koffiezetapparaat HD7546/20 Met thermische kan, metaal
Avatar van klant
Geschreven door:
vanZevenaar, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18-30
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
5 / 5
5 / 5

Uitstekend product!!!

Gepost op29 juli 2013
Meer dan een jaar in bezet van deze geweldige product, en tot nu toe geen problemen mee gehad. ben heel blij mee!
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
1 2 3 4 5 ... 8 Volgende>>