Beoordelingen van klanten voor SENSEO® SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk

SENSEO® SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk

Met het SENSEO® Cappuccino Select-koffiezetapparaat maakt u een verrukkelijke cappuccino met verse melk. De geïntegreerde melkopschuimer stoomt de melk voor een romig schuimlaagje. Geniet met één druk op de knop van een geweldige cappuccino of een kop zwarte SENSEO® koffie!
3,417
3,4
(204 beoordelingen) 204
Snapshot van scores openen
Opbouw beoordelingscijfer 204 beoordelingen
5 sterren
40
4 sterren
84
3 sterren
25
2 sterren
31
1 ster
24
131 van de 20265%klanten zouden dit product aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Beoordeling 41 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
vanWestland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Makkelijk om snel een kop koffie te zetten

Gepost op7 november 2015
Het aperaat werkt gemakkelijk ,einigste nadeel is dat aan de onderkant (waar het watertankje in staat altijd gevuld is met restvocht en dat als je het lampje laat branden de koffir soms spontaan gaat lopen terwijl er geen handeling is gedaan
Voordelensnel een kop koffie
Nadelenzie beoordeling
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 42 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
vanCastricum, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Prima koffiegenot

Gepost op25 oktober 2015
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat met en goed resultaat voor een meer dan overheerlijk kopje koffie/cappuccino.
Voordelenzeer gebruiksvriendelijk
Nadelengeen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 43 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
vanKerkrade, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Werknemer review:Nee
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Gebruiksvriendelijk apparaat

Gepost op12 augustus 2015
Met de Senseo Cappuccino koffiemachine zet je snel lekkere koffie, maar ook lekkere cappuccino. Door de geïntegreerde melkopschuimer werkt dit perfect. De easy-clean functie werkt ook prima.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 44 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
vanDen Haag, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:Minder dan een maand
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Lekkere koffie en cappuchino; snel klaar!

Gepost op13 oktober 2013
Lekkere koffie en cappuchino; snel klaar! Mooi deisgn, prettig in gebruik.
Voordelensnel lekker
Nadelengeen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 45 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
vanNijmegen
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Dit Senseo apparaat maakt heerlijke koffie

Gepost op27 juli 2013
Voordeel is de handigheid om met 1 apparaat een normaal kopje koffie als ook een cappucino gemaakt kan worden.
Nadeel is dat ik persoonlijk relatief weinig cappucino neem en dus melk overhoud/weg moet gooien ivm overschrijding houdbaarheid. Het zou handig zijn om verpakkingen met bij voorkeur verse melk voor 1 kopje koffie te kunnen krijgen!
Een negatief punt van het apparaat zelf is dat hij heel af en toe een half/driekwart kopje koffie maakt!
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
+ 1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 46 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
van8802 Franeker, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Fijne cappucinomaker.

Gepost op25 juli 2013
Fijne cappuccinomaker. Beetje moeilijk schoon te houden.
Voordelenheerlijke cappuccino
Nadelenmoeilijk schoon te houden
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 47 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
vanleeuwarden
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

makkelijk en snel

Gepost op22 juli 2013
makkelijk te bedienen,geeft lekkere koffie,even in de afwasmachine en schoon , alles is makkelijk in en uit elkaar te halen.
Nadelenniet al te heet van temperatuur
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 48 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
vanSpijkenisse
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Lekkere cappucino!

Gepost op22 juli 2013
Het resultaat is een lekkere kop koffie. Het schoonmaken van de melkopschuimer vind ik wel lastig.
Voordelenlekkere koffie
Nadelenmelkopschuimer reinigen
Nee, ik beveel dit product niet aan.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
3 / 5
3 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 49 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
vanApeldoorn, Nederland
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Perfect app.

Gepost op22 juli 2013
Senseo cappuccino voldoet goed , en de koffie is van goede kwaliteit.
Voordelenteveel
Nadelengeen
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 50 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
vanrijswijk
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

perfect produkt

Gepost op22 juli 2013
zeer tevreden ben zeer blij met et apparaat makkelijk in gebruik en een perfect bakkie koffie
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 51 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
vanDen Helder, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Goed

Gepost op21 juli 2013
Prima apparaat.
Geen cappacino zoals in een restaurant, maar wel lekker.
Melkreservaar makkelijk te verwijderen en schoon te maken
Voordelensnel kopje kofie
Nadelenper twee kopjes klaarmaken e
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 52 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
vanHellevoetsluis
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Makkelijke en prettige koffiepad machine met Capuchino mogelijkheid

Gepost op21 juli 2013
Het is een praktische "zelf denkende" koffiepadmachine met handige zaken zoals een autostop als er geen water in het reservoir zit. Ook geeft hij aan wanneer onderhoud noodzakelijk is en tenslotte is de Capuchino mogelijkheid voor deze prijs ook ideaal.
Voordelende eenvoud en mogelijkheden
Nadeleneen beetje lawaaiigq
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 53 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
van9946 Woldendorp, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

het is een gebruiksvriendelijke machine

Gepost op21 juli 2013
we gebruiken alleen de houder voor 1 pad, bij gebruik van 2 pads, komt er eerst veel te veel water uit, ipv koffie.
De machine laat er altijd veel melk in zitten
Voordelenhoef niet apart een melkopchumr gebruien
Nadelenlaat veel melk achte
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
2 / 5
2 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 54 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
vanWinschoten, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Goed apparaat

Gepost op21 juli 2013
Doet wat hij moet doen. Erg handig voor een snelle kop koffie maken, met name in 's morgens. Ook is de cappucino heerlijk. Het enige wat wij wel hebben is dat het ontkalklampje blijft branden terwijl deze is ontkalkt. ondanks de omschrijving krijg ik hem niet uit. Maar verder een top-apparaat!
Voordelensnel, lekker
Nadelenkalklampje
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 55 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
vanRidderkerk
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:7-12 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Een goed product.

Gepost op21 juli 2013
een goed product. Jammer dat je het vrij vaak moet schoon spoelen. Dit kan trouwens met gewone schoonmaak azijn.
Voordelenreinigen met schoonmaak azijn.
Nadelenvrij snel spoelen.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 56 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
vanBarneveld, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

geeft heerlijke capucinno

Gepost op21 juli 2013
We zijn erg blij met ons apparaat,in de ochtend wakker worden met een bakkie capuccino is echt genieten,kan het iedereen aanraden,met 1 druk op de knop,makkelijker kan niet
Voordelengemak
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 57 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
vanTegelen, Nederland
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Goed product.

Gepost op21 juli 2013
Ziet er mooi uit en functioneert goed. De senseo cappuccino is erg lekker, jammer dat de melkopschuimer binnen een halm stuk was en niet onder de garantie viel.
Voordelenlekkere koffie
Nadelende melkopschuimer was snel stuk geen garantie
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
4 / 5
4 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 58 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:31-50
Ik gebruik dit product:meer dan 2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

Vind de Senseo een prima apparaat om je koffie mee te zeten.

Gepost op21 juli 2013
Prima product en makkelijk in gebruik zou er ook nooit meer buiten kunnen
Nadelensoms te weinig schuim koffiepads
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
4 / 5
4 / 5
Gebruiksgemak
5 / 5
5 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 59 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
vanalmere
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:1-2 jaar
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

gemiddeld

Gepost op21 juli 2013
Het enige nadeel,is dat wanneer je de machine heb ontkalkt,blijft het lampje branden.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
3 / 5
3 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
3 / 5
3 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
Beoordeling 60 voor SENSEO® Cappuccino Select Koffiezetapparaat HD7853/70 Geïntegreerde melkopschuimer in de kleur Ruby Wine, met Easy-Clean-functie, voor cappuccino met verse melk
Avatar van klant
Geschreven door:
vanrotterdam
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:50+
Ik gebruik dit product:4-6 maanden
Totaal beoordelingscijfer
4 / 5
4 / 5

doet wat het doen moet

Gepost op20 juli 2013
melk compartiment alleen gebruiken indien er meerdere kopjes met opgeklopt schuim gemaakt wordt, voor 1 kopje is het schoonmaken van het melk compartiment niet waard.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.
Prestatie
5 / 5
5 / 5
Gebruiksgemak
4 / 5
4 / 5
Design
5 / 5
5 / 5
 0punten
0 van de 0 vonden dit behulpzaam.
<<Vorige 1 2 3 4 5 ... 11 Volgende>>